Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern ofereix a l’oposició treball conjunt en diferents àmbits de la gestió municipal

ApO proposa a CiU i a ERC compartir comissions de treball en àmbits com urbanitzacions o contractes de serveis

divendres 30 octubre 2015

 

L’equip de govern municipal  ha proposat als dos grups de l’oposició la constitució de comissions de treball sobre àmbits de gestió de l’Ajuntament d’Olèrdola. Tal i com ha confirmat el portaveu del govern municipal, Xavier Serramià, l’oferiment de treball conjunt l’ha traslladat a CiU i a ERC el govern d’Alternativa per Olèrdola aquesta mateixa setmana. La proposta inclou la formació de comissions de treball per a tractar els plecs de condicions de concursos que properament s’han de convocar per la gestió de serveis municipals, com el de l’enllumenat públic o el de les llars d’infants. També s’ha proposat a l’oposició treball conjunt per afrontar els reptes de les urbanitzacions, així com participar en els treballs de definició dels límits municipals o bé compartir la definició dels criteris per a la reforma de la Casa Consistorial. Serramià recordava que la proposta suposa complir amb l’anunci que ApO va fer d’oferir a tots els grups sistemes de col·laboració en la gestió diària de l’Ajuntament.(àudio)

Serramià posa l’accent en què les comissions tindran per objectiu arribar a acords des del treball compartit. Per això la dinàmica de les sessions vol afavorir al màxim aquesta presa de decisions conjunta.(àudio)

A més de les comissions específiques de treball, el govern municipal també ha ofert als grups de l’oposició que intervinguin en l’elaboració del pla pluriannual d’inversions que es planifiquen per aquest mandat. (àudio)

Segons assenyalava el govern municipal, el grup de Convergència s’ha mostrat predisposat a participar en les comissions proposades, mentre que ERC encara no havia donat la seva resposta.

 

Document Actions