Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup “A Pèl” de Puigdàlber representa diumenge l’obra “Tetràpodes” al Local Nou de Moja

La funció s’inclou dins de la Festa Major d’Hivern de Moja i forma part de la 28a Roda de Teatre

dijous 17 gener 2019

 

Aquesta serà la quarta vegada de les 6 previstes que la Roda de Teatre de l’Alt Penedès s’aturarà a Olèrdola en la seva 28a edició. Serà aquest diumenge a partir de dos quarts de 7 de la tarda, amb l’obra “Tetràpodes” de la companyia “A Pèl” de Puigdàlber. La funció marcarà el final del primer dels dos caps de setmana d’actes de la Festa Major d’hivern de Moja.

Escrita i dirigida per Marta Casas, “Tetràpodes” ens planteja com l’Enric i en Jofre decideixen casar-se gràcies al recolzament sospitós d’un mossèn corrupte i d’una regidora molt seductora. Aquest fet, juntament amb l’arribada de la Cèlia de l’Amazones i dels enrenous entre els fills de l’Enric i la seva jove, faran que es trenqui l’aparent normalitat que regnava a Cal Enric.

En la sinopsi promocional de l’obra, s’assenyala que a “Tetràpodes” els personatges lluiten per les seves passions i els seus desitjos, en mig d’una selva on les relacions humanes estan plenes de paranys. La mateixa Marta Casas explica que es tracta d’una història divertida que va pujant d’intensitat.(àudio)

Un cop redactat el text i iniciat el treball amb el grup, Marta Casas explica que es produeix un “distanciament” que provoca que es descobreixin noves coses del text.(àudio)

Aquesta obra coral, amb 8 actors, es va estrenar a Puigdàlber i després s’ha representat també a Ca l’Avi. El grup “A Pèl” està satisfet de les positives reaccions del públic.(àudio)

En accedir al Local Nou de Moja aquest diumenge es convidarà als assistents a fer un donatiu de 3 euros per adquirir un tiquet per participar en el sorteig d’un lot de vins.

A més de la representació al Local Nou, aquest cap de setmana la Roda inclou tres propostes més. Dissabte a les 7 de la tarda, al local d’Olesa de Bonesvalls, el grup El Fanal representa Infidelitat. Diumenge, al Casal Torrellenc de Torrelles de Foix, el grup L’Escorça de Mediona porta “Quan a l’escola ens donaven llet amb pols” i al Pla del Penedès, també diumenge a la tarda, es representa l’obra “Consell familiar” a càrrec del grup La Torre.

Document Actions