Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup “El Fanal” de Sant Quintí estrena aquest diumenge “Cancun” a Sant Miquel

La representació s’ha programat a les 18:30 i forma part de la XXII Roda de Teatre Amateur
El teatre torna a Sant Miquel aquest diumenge
El teatre torna a Sant Miquel aquest diumenge

dimecres 27 febrer 2013

“El Fanal” de Sant Quintí és una de les formacions de referència a la comarca dins del panorama de grups amateurs de teatre. Aquest diumenge han triat Sant Miquel d’Olèrdola per a estrenar “Cancun”, la seva nova obra. Serà a dos quarts de 7 de la tarda, al local social Rossend Montané, dins de la programació de la XXII Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès.

Florenci Aymerich, director del grup, resumia que “Cancun” presenta en clau còmica reflexions sobre les frustracions que es poden generar per no ser allò que s’ha desitjat o imaginat. Tot , a partir de la relació de dues parelles molt amigues. (àudio)

El grup preparava projectes que comportaven la participació de més components. Les obligacions d’alguns dels seus membres van fer que s’aparquessin aquestes intencions inicials i es decantessin per “Cancun”.(àudio)

Amb 32 anys de trajectòria, El Fanal acumula un ampli bagatge que en més d’una ocasió l’ha portat fins a Olèrdola. Amb les inevitables incerteses dels moments previs a l’estrena, Aymerich sí que considera que l’obra nota el fet de comptar amb els membres “més veterans del grup”.(àudio)

Aymerich, expresident de la coordinadora GATAP, subratllava l’important paper que juga la Roda a l’hora de procurar que la feina dels grups pugui ser vista més enllà de la seva localitat. També ha assenyalat que al llarg d’aquests 22 anys s’ha pogut constatar com l’oferta teatral de l’Alt Penedès s’ha incrementat en nombre i qualitat.

Escolta l'entrevista a Florenci Aymerich, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions