Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup “El Folre” actua aquest diumenge a Torrelavit amb ”Les meves veïnes”

El grup de Sant Pere Molanta actua al Casal de Cultura de Torrelavit a les 18:30

divendres 08 març 2013

 

Aquest diumenge a la tarda a Torrelavit, el grup de teatre “El Folre” de Sant Pere Molanta protagonitza la penúltima actuació de la  Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès, abans de la cloenda programada per dissabte de la setmana que ve. El grup olerdolenc porta a escena al Casal de Cultura de Torrelavit, a dos quarts de 7 de la tarda, “Les meves veïnes”.

En aquesta obra còmica es van succeint situacions divertides a partir de la interacció de tres dones que viuen juntes però són molt diferents.

L’equip que fa possible “Les meves veïnes” està format per Marina Mestres a la direcció. Les apuntadores són Rosa Raventós i Anna Raventós. De la il·luminació i del so en tenen cura Santi Muniente i Josep Badia. El maquillatge va a  càrrec de Mari Carme Gàmiz i l’atrezzo l’aporta el grup. Els 9 personatges del repartiment són interpretats per Assumpció Raventós, Irene Ventura, Neus Alabreda, Pilar Mata, Càndida Jiménez, Jordi Gómez, Mar Montserrat, Elisabet Soler i Clara Albina Gual.

El grup també ha anunciat la seva voluntat de començar a preparar un nou text després d’haver actuat durant les dues darreres temporades amb “Les meves veïnes”.

Document Actions