Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup “El Folre” de Sant Pere Molanta porta aquest diumenge a les Gunyoles “Entre dones”

L’obra mostra com el retrobament de cinc companyes d’internat fa sortir a la llum secrets del passat i del present

dimecres 07 març 2018

La Roda de Teatre de l’Alt Penedès ofereix una gran diversitat de propostes per a poder gaudir del teatre fet a casa nostra. Una mostra ben representativa d’aquest teatre de proximitat la tenim aquest diumenge, a les 18:30h, al local de la Societat la Torre de les Gunyoles, amb la representació que oferirà el grup El Folre de Sant Pere Molanta de l’obra “Entre dones”.

El Folre afronta aquesta funció amb la seguretat afegida d’haver ofert amb solvència aquesta obra, des de fa més d’un any. La van estrenar, amb un esclatant èxit de públic, el desembre de 2016 a la sala de la Societat Principal-Unió.

“Entre dones” és un text de Santiago Moncada. La direcció va a cura de Nadala Sellarés i les cinc intèrprets són Càndida Jiménez (Marta), Pilar Mata (Laura), Neus Alabreda (Roser), Irene Ventura (Carla) i Assun Raventós (Elena). L’obra mostra com el retrobament de cinc companyes d’internat” fa sortir a la llum secrets del passat i del present”.

El pes de l’obra recau en el treball interpretatiu de les actrius. Acompanyant-les, hi ha un bon grup humà que fa possible aquesta elaborada propostes del grup de Sant Pere Molanta. Les apuntadores són  M. Rosa Raventós, Claralvina Gual i Mar Montserrat. La llum i so van a càrrec de  Santi Muniente i Kiko. El muntatge i decorats els assumeixen  Joan Mata i Marc Muniente, mentre que el maquillatge i vestuari va a cura del mateix grup El Folre.

El proper dissabte17 de març, a les 20:30h, “El Folre” representarà “Entre dones” al teatre Cal Bolet de Vilafranca.

Escolta l'entrevista feta a Assun Raventós, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions