Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup “El Folre” de Sant Pere Molanta representa aquest dissabte “Revisió anual” a La Ràpita

La funció arriba després de l’exitosa estrena de l’obra viscuda diumenge

divendres 20 desembre 2013

Amb la seguretat que dóna haver estrenat l’obra amb èxit aquest passat diumenge,el grup de teatre “El Folre” de Sant Pere Molanta representa a La Ràpita l’obra “Revisió Anual”. Serà aquest dissabte 21 de desembre a partir de dos quarts de 10 de la nit, al Centre Cultural Recreatiu Rapitenc,dins de la programació de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

Com va poder comprovar el públic que diumenge omplia la Sala de Sant Pere Molanta, “Revisió Anual” planteja la relació que estableixen tres dones de diferents condicions.

El repartiment d’actrius de l’obra el formen Clara Albina, Càndida Jiménez, Assun Raventós i Neus Alabreda. Les tres actrius protagonistes donen vida a les tres dones que coincideixen a la sala d’espera d’una metgessa. Una s’acaba de jubilar i ha viscut només el món dels altres: pares, germans, nebots, fins i tot pendent de la premsa del cor. La més jove és divorciada, executiva i esclava del mòbil. I la més gran és vídua, tendra, femenina i carregada de fills i néts.

La direcció de l’obra recau en Marta Massana. A escena hi apareixen quatre actrius però l’obra compta amb la implicació de tot l’equip d’El Folre perquè sigui una realitat. Les apuntadores són Rosa Raventós i Irene Ventura; la il·luminació i el so van a cura de Santi Muniente, Josep Badia i Kiku; Pilar Mata assumeix el maquillatge i del muntatge se’n fan càrrec Joan Mata, Mario Benítez i Jordi Gómez. Per l’atrezzo es compta amb Mar Montserrat, Elisabet Soler, Anna Raventós i Andrea de la Torre, a més de la col.laboració del Restaurant La Posada.

Document Actions