Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup “El Folre” representa “Sucre amarg” aquest dissabte a Sant Miquel d’Olèrdola

La funció forma part de la 29a Roda de Teatre de l’Alt Penedès i s’ha programat a les 21.30h
Imatge d'arxiu d'una funció del grup El Folre
Imatge d'arxiu d'una funció del grup El Folre

dimarts 12 novembre 2019

 

El grup de teatre “El Folre” de Sant Pere Molanta representa l’obra “Sucre amarg”, aquest dissabte 16 de novembre, al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola. La funció s’ha programat a dos quarts de 10 de la nit i forma part de la 29a Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

“Sucre Amarg” és una comèdia àcida de Montserrat Cornet, autora teatral que prioritza el món femení, i sobretot, el de la gent gran. En aquest cas, el grup “El Folre” ha hagut d’adaptar el gènere d’un dels papers i les quatre protagonistes passen a ser dones: una mare sense estudis, una filla llicenciada, una filla grimpadora i una bona veïna que vol arreglar el món. L'obra la dirigeix Nadala Sellarès i les actrius són Assumpció Raventós, Íngrid Alabreda, Neus Alabreda i Cándida Jiménez.

Aquesta és la segona de les 6 representacions que acull Olèrdola en aquesta Roda de Teatre. Després de l’estrena a Sant Pere Molanta i de la funció aquest dissabte a Sant Miquel, la següent funció de la Roda a Olèrdola serà a benefici de La Marató, el primer dia de desembre, quan es  representi a Sant Pere Molanta l’obra “El Marquès del Firal”, del grup dels Xicots de Vilafranca. El 19 de de gener el grup “Pirandó 84” porta al Local Nou de Moja l’obra “Políticament incorrecte”. I el 15 de març, el local Rossend Montané de Sant Miquel acollirà “Això no és vida” del grup Les Escoles de Gelida.

En aquesta edició, el grup l’Arrel de Sant Miquel no aporta obra i el grup “El Folre” de Sant Pere té fins a 3 compromisos. El que afrontarà a Sant Miquel aquest dissabte 16 de novembre; per continuar amb la representació a Sant Cugat Sesgarrigues, el 19 de gener, i la que farà el 8 de març a Olesa de Bonesvalls.

Document Actions