Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup “El Molí” dels Monjos actua aquest diumenge a Sant Miquel d’Olèrdola amb l’obra “21:30PM”

És la sisena i darrera de les funcions que acull Olèrdola dins de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès

divendres 22 març 2019

 

La 28a Roda de Teatre de l’Alt Penedès torna aturar-se aquest cap de setmana a Olèrdola i ho fa, com la setmana passada, amb un obra de l’autor penedesenc Carles Casas. Aquest passat diumenge era a Moja amb l’obra “L’ascensor” i el grup LOFTU. I diumenge d’aquesta setmana es representa la seva obra “21:30PM” a dos quarts de 7 de la tarda, al local Rossend Montané de Sant Miquel, de la mà del grup El Molí dels Monjos.

L’obra planteja la trobada de cinc persones de diferents caràcters i formes de pensar fora de l’horari laboral.Carles Casas assenyala que el procés de creació de l'obra va exigir conèixer el funcionament d'empreses assimilables a la que es recull a l'obra.(àudio)

L'Anna Badell, actriu de la companyia, i el mateix Carles Casas posen de relleu la complicitat entitent entre el grup, que ja té 20 anys de trajectòria.(àudio)

Pels grup que participen en la Roda la reacció del públic és molt important. Per això li donen molt valor a les enquestes que la GATAP realitza entre els assistents a les funcions.(àudio)

Aquesta és la sisena i darrera de les funcions que es programen a Olèrdola dins de la Roda de l’Alt Penedès.

Escolta l'entrevista a Carles Casas i a Anna Badell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola pel magazín "Penedès en Xarxa", clicant aquí

Document Actions