Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup “Miaú” porta el seu energètic directe a Moja el divendres 1 de juny

En un concert organitzat per l’Ateneu Mogenc, el grup presentarà el seu segon EP “Un món més gran”

dimarts 22 maig 2018

Els penedesencs “Miaú” actuen el proper divendres 1 de juny al Local Nou de Moja, en un concert organitzat per l’Ateneu Mogenc “Fem Poble”. La cita té l’atractiu de poder conèixer com sonen en directe les cançons del segon EP del grup “Un món més gran”, una setmana després de presentar-se a Vilafranca, al local Minoria Absoluta, aquest divendres 25 de maig.

En una entrevista al programa “Amb qui Parlem”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, un dels integrants de “Miaú”, Carlos Alberto, detallava que les cançons tenen ritmes ben variats que passen per la rumba, el funcky, el rock, el reage o el pop més clàssic.(àudio)

L’EP  ja es pot escoltar des del passat 23 abril en diferents plataformes digitals.  El nou treball d’estudi de Miaú s’enregistrava a l'estudi Can Pardaler, sota la producció de David Rossell, productor també de treballs de grups com Brams, Dept. Txarango, Catarres o  Buhos. La qualitat de la proposta és evident des del primer acord. Però sobretot es defineixen com un grup de directe. Són una banda “d’escenari gran,” que transmet “energia, festa i diversió”, tal i com resumia Carlos Alberto(àudio)

Després d’actuar a Vilafranca aquest 25 de maig i l’1 de juny a Moja, tenen cites ja tancades a Vallbona d’Anoia, el 27 de juliol i per la Festa Major de Sant Pere de Riudebitlles. En els concerts en directe garanteixen una hora i mitja de sorpreses i molta energia(àudio)

L’aforament del Local Nou és limitat i el donatiu per gaudir del concert és de 5 euros. Es pot fer la venda anticipada a través del correu electrònic ateneumogenc@gmail.com

Escolta l’entrevista a Carlos Alberto, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions