Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup “País de Cotó” porta la seva “Fàbrica de somnis” aquest diumenge al Local Nou de Moja

L’actuació s'ha programat a les 6 de la tarda i s’inclou dins del programa “Viu El Parc!”
"País de Cotó" entrellaça cançons i històries
"País de Cotó" entrellaça cançons i històries

dimarts 06 novembre 2012

El grup d’animació infantil “País de Cotó” actua aquest diumenge, a les 6 de la tarda, al Local Nou de Moja. Dins de la programació de “Viu el Parc”, oferiran el seu espectacle “Fàbrica de somnis”, en un acte organitzat per l’Ajuntament d’Olèrdola i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

“País de Cotó” és una formació gironina que ha completat 15 anys de trajectòria. “La fàbrica de somnis...i somiatruites” és el seu quart cd i les seves energètiques cançons es podran escoltar en directe aquest diumenge. Però l’espectacle és molt més que un concert i inclou històries que s’entrellacen , fent que la proposta sigui “molt dinàmica i participativa”, tal i com explicava un dels integrants del grup “Faló” Garcia. (àudio)

El disc “La fàbrica de somnis... i somiatruites” l’integren tretze cançons i un conte, gravats entre els estudis gironins 44.1 i Kurti Sound-a. En diverses cançons del disc es compta amb la col·laboració de noms propis de la cançó en català com Cris Juanico, Carles Cors (Le Croupier), Joan Enric Barceló (Els Amics de les Arts), Ivette Nadal, Agnès Fusté (Aquitamxé), De Calaix, Albert Fort (Orquestra Di-versiones), així com la participació especial de Tortell Poltrona en el tema “El nas vermell”.

Entrar dins de la programació de “Viu El Parc” ha fet que el grup tingui una tardor intensa d’actuacions. Faló Garcia explica que, tot i comptar amb aquests compromisos, sí que es detecta que les administracions sovint opten per programar activitats infantils amb un sol músic o un duet, la qual cosa pot fer que la riquesa musical baixi.(àudio)

“País de Cotó” treballa al màxim tots els detalls de la seva proposta musical, conscients de que “els infants perceben si una cosa està treballada”.(àudio)

“País de Cotó” són Glòria Matas, veu i animalades;  Faló Garcia i Pellejà, veu, guitarra, i també força animalot;  Quim Sitges, bateria, llaunes i pots; Xevi Puig “Quinyo”, percussió, i animal de la bateria; David Benítez, baix i contrabaix; i Enric Fluvià, al baix. La seva actuació s’ha programat aquest diumenge, a les 6 de la tarda, al Local Nou de Moja, amb entrada gratuïta.

Document Actions