Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup “Tots per un” de Sant Miquel d’Olèrdola participa en les rues de Carnaval del Penedès amb “Metamorfosi”

El formen 51 persones i aquest cap de setmana han estat a la Múnia, Sant Jaume dels Domenys i Sant Martí Sarroca

dimarts 14 febrer 2023

 

Després del parèntesi provocat per la pandèmia, el grup “Tots per un” de Sant Miquel d’Olèrdola ha reprès amb ganes la seva presència a les rues de Carnaval del Penedès. Aquest cap de setmana ja han portat la seva “Metamorfosi” a la Múnia, a Sant Jaume dels Domenys i a Sant Martí Sarroca. I fins el proper diumenge 26 de febrer completaran fins a 9 compromisos més.

El grup el formen 51 persones i amb “Metamorfosi” proposen una “reinvenció de la coneguda silueta de la papallona en una fantasia de colors vius en fucsia, taronja i cian amb un toc de modernitat, elegància i sensualitat”. Els grup explica que la disfressa incorpora “les textures i elements característics de les papallones: els estampats, les transparències, els efectes hologràfics i brillants i les vellositats”.

Tal i com s’ha pogut comprovar en les rues d’aquest darrer cap  de setmana, “Tots per un” contagia energia i desplega un gran treball coreogràfic. Aquest cap de setmana estaran divendres 17 a Segur de Calafell i a La Nit; mentre que dissabte 18  participaran en les rues de Cubelles i de Calafell platja; i el diumenge 19 no faltaran a les cites de Santa Margarida i els Monjos i de Calafell poble. En el tercer i darrer cap de setmana de rues de Carnaval al Penedès “Tots per un” contribuirà a donar color a les rues de Vilafranca(divendres 24), Moja (dissabte 25) i Sant Pere Molanta(diumenge 26)

Document Actions