Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup “Tots per un” de Sant Miquel ha fet aquest any carrossa, amb el títol “A vol de colibrí”

Aquest divendres organitzen el 2n Concurs de Comparses, amb la presència ja confirmada de 10 grups

dimarts 30 gener 2018

El Grup de Carnaval de Sant Miquel d’Olèrdola “Tots per un” organitza per aquest divendres a la nit la 2a edició del concurs de comparses, marcant així l’inici del brogit de Carnaval al Penedès. El concurs s’ha previst a les 10 de la nit al local Rossend Montané de Sant Miquel i fins mitja hora abans els grups poden formalitzar la seva inscripció. A hores d’ara ja han confirmat la seva assistència 10 grups de fora de Sant Miquel, tal i com ens explica una de les integrants del grup “Tots per un”, Nayara Benítez.(àudio)

El grup de Carnaval de Sant Miquel “Tots per un” fa aquest carnaval el seu 5è aniversari i això coincideix en un salt endavant en la seva activitat. I és que aquest 2018 són 90 inscrits i això els ha  animat a fer carrossa. El títol és  “A vol de colibrí”.(àudio)

La disfressa ha agradat molt als integrants de la comparsa i esperen que l’experiència d’aquest any els reforci en l’aposta de confeccionar també una carrossa, tot i que això fa que la feina s’incrementi. (àudio)

Després d’acollir divendres  el concurs “La Carnavalada”,  en aquest primer cap de setmana d’activitat de Carnaval al Penedès el grup “Tots per un” participarà dissabte en la rua de La Múnia  i diumenge al migdia en la de Sant Jaume dels Domenys , per seguir per la tarda a Sant Martí. Divendres 9 de febrer estaran a Segur de Calafell, i dissabte a Calafell Platja.  Diumenge tocarà el torn a els Monjos i Calafell poble i el darrer cap de setmana els compromisos que tenen  són participar en les rues de Vilafranca, Moja, el concurs de la Ràpita i acabar a Sant Pere Molanta.

Escolta l'entrevista a Nayara Benítez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions