Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup “Tots per un” organitza diumenge 14 de febrer la 1a Rua de Carnaval de Sant Miquel

És el segon any que el grup té la seva seu al poble i aquest any surten amb “Déus del desert”

dimarts 02 febrer 2016

El grup “Tots per un” , amb seu a Sant Miquel d’Olèrdola, ha fet aquest any un salt endavant. Després de dos anys de funcionament, han decidit elaborar també una carrossa i ampliar així la seva presència al carnaval més enllà de la comparsa que fins ara havien fet. A més d’aquest treball afegit, aquest 2016 també han assumit la feina d’organitzar la 1a Rua de Carnaval de Sant Miquel, el proper diumenge 14 de febrer.

Aquest any el grup l’integren 87 persones. Després d’un primer any als Monjos, l’any passat van establir la seva seu a Sant Miquel recollint la proposta  de membres de la comparsa que són veïns d’Olèrdola. Així, des de l’any passat  van passar a tenir com a espai d’assaig el Local Social Rossend Montané de Sant Miquel. Xavi Arnabat, un dels responsables de “Tots per un”, apuntava que l’espai  és adequat per un grup com “Tots per un”.(àudio)GrupStMiquel2.jpg

Com la resta de grups de carnaval de la comarca, “Tots per un” ja ha tingut activitat aquest cap de setmana.  Van  contribuir a donar color i ritme a les rues de la Múnia el dissabte i de Sant Martí i Sant Jaume dels Domenys  el diumenge, amb el seu “Déus del desert”. Es tracta d’una fantasia d’inspiracions egípcies i àrabs, amb un escorpí  com a element central de la carrossa.(àudio)

El diumenge 14 de febrer tenien la intenció de fer la rua a Sant Miquel per la tarda, tenint en compte que a Santa Fe inicialment s'havia anunciat que no hi hauria rua. Però finalment la rua de tancament del carnaval serà a Santa Fe, com ha estat habitual, i per això la rua de Sant Miquel es farà pel matí, abans de la de Sant Pere Molanta. Amb la nova rua de Sant Miquel el darrer dels tres caps de setmana de Carnaval a l'Alt Penedès es consolida com el cap de setmana "del Carnaval d'Olèrdola", amb tres rues al municipi.(àudio)

Aquest divendres “Tots per un” estarà a la rua de Segur de Calafell. Dissabte a Cubelles i a Calafell Platja i diumenge als Monjos i a Calafell poble.La darrera setmana estaran divendres 12 a Vilafranca; dissabte 13 a Moja i a la Ràpita; i diumenge 14 pel matí a Sant Miquel i a Sant Pere Molanta, per acabar a Santa Fe per la tarda.

El servei de "Ràdio a la carta" està temporalment fora de servei

Document Actions