Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Tots per un” es mostra satisfet per la creixent implicació que reben del poble de Sant Miquel

El grup encara oferirà una exhibició en el Sopar de Carnaval que ha programat La Lleialtat per dissabte 27

dilluns 15 febrer 2016

El grup de Carnaval “Tots per un” de Sant Miquel d’Olèrdola ha tancat la seva participació en les rues d’aquest 2016 amb forces motius per a fer un balanç satisfactori. Aquest any han assumit més feina amb l’elaboració d’una carrossa. Amb el nom“Déus del desert”, la comparsa ha comptat amb 86 integrants molt compromesos i en la gran majoria dels casos els inscrits al grup no han faltat a cap de les rues. A més, cal destacar l’aportació significativa que han fet a Olèrdola organitzant aquest diumenge la primera rua de Carnaval del poble de Sant Miquel. Xavi Arnabat, un dels responsables de “Tots per un”, també feia notar que en el seu segon any a Sant Miquel noten com el poble “s’implica cada cop més”.(àudio)

La motivació dels membres de “Tots per un” per sortir a ballar ha quedat ben palesa tant amb la xifra d’integrants de la comparsa que participaven en les rues com per la intensitat amb la que desplegaven les 9 coreografies que han preparat.(àudio)

A poques setmanes de començar el Carnaval, el grup es va animar a preparar per primera vegada una carrossa. En aquest cas, amb la imatge central d’un escorpí daurat.(àudio)

“Tots per un” es pren un respir en els propers dies però encara es manté actiu aquest 2016. I és que la seva actuació és un dels reclams del Sopar de Carnaval que organitza la Societat La Lleialtat a Sant Miquel el proper dissabte 27 de febrer.

El servei de "Ràdio a la carta" temporalment no es pot actualitzar

Document Actions