Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de cantaires de l’Ateneu Mogenc oferirà un petit recital de caramelles diumenge 16 d’abril

Serà a les 12.30h, al pati de la capella de Sant Esteve, en un acte que suposa recuperar les caramelles al poble

divendres 07 abril 2017

Una dotzena de cantaires de l’Ateneu Mogenc està preparant des de fa 8 setmanes un petit recital de caramelles. El resultat l’oferiran el diumenge de la setmana que ve, a dos quarts d’una del migdia, al pati de la capella de Sant Esteve. El dia i l’hora no han estat triats a l’atzar. El recital es programa el diumenge de Pasqua, que enguany cau en 16 d’abril, i s’ha optat per convocar-lo a dos quarts d’una, al pati de la capella de Sant Esteve, mitja hora abans de l’inici de la missa.

El recital suposa recuperar les cantades de caramelles al poble. Elsa Vila, presidenta de l’Ateneu Mogenc, confirmava que s’oferirà un petit recital amb tres cançons.(àudio)

Sota la direcció de Núria Ametller, responsable de l’activitat, els assaigs han funcionat molt bé. Entre els cantaires s’hi ha notat l’entusiasme de participar de manera activa en la recuperació d’una tradició al poble.(àudio)

A més d’activitats lúdiques com el recital de caramelles, l’Ateneu Mogenc també està enllestint propostes d’altre caire com una iniciativa vinculada a la memòria històrica que es donarà a conèixer properament.(àudio)

Per aquest mes d'abril, l’Ateneu també organitza caminades populars el dilluns dia 10 i el dimecres dia 12. El cap de setmana de Sant Jordi també preveu organitzar una sessió de contes en anglès amb la veïna Laura Cantero.

Document Actions