Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Carnaval de Moja celebra 20 anys resumint la seva trajectòria a “Temps de Festa”

El formen 170 persones i és el primer any que l’entitat passa a ser “Grup de Carnaval” i no “Grup de Joves de Moja”
Un dels assaigs del grup al Local Nou
Un dels assaigs del grup al Local Nou

dilluns 13 febrer 2017

Aquest 2017  fa 20 anys que a Moja es participa de manera activa i destacada en les rues del Carnaval del Penedès, elaborant carrossa i promovent una lluïda comparsa. Aquest rodó aniversari es notarà en la proposta que han preparat per aquest carnaval. Porta per nom “Temps de Festa”. Inclou una figura central i referències a la trajectòria del grup de Carnaval de Moja en aquests 20 anys. Així ho confirmava un dels responsables del grup, Toni Ràfols.(àudio)

La carrossa d’aquest any té un clar to commemoratiu i per a fer-la han volgut oferir “una cosa ben especial” . Ràfols anuncia que han agafant allò millor que en aquestes dues dècades ha posat de manifest l’enginy i la capacitat tècnica del grup.(àudio)

Fer 20 anys de trajectòria continuada està a l’abast de pocs grups de Carnaval. No haver faltat mai en aquests 20 anys, oferir sempre carrosses de nivell i estar gairebé sempre entre les propostes que més agraden, són trets que han anat definint el grup i dels quals se senten molt orgullosos. Aquest 2017 també es dóna la circumstància que és el primer any en què formalment l’entitat que organitza el grup de Carnaval ja no és el Grup de Joves, sinó que porta per nom “Grup de Carnaval”.(àudio)

El grup el formen 170 persones i la seva primera cita serà aquest divendres, participant en el 1r Concurs de Comparses convocat a Sant Miquel d’Olèrdola. Dissabte 18 a la tarda estaran, ja amb carrossa, a les Cabanyes i per la nit a la Múnia. Completaran els seus compromisos aquest primer cap de setmana de Carnaval el diumenge, formant part de la rua  de Sant Martí.

Escolta l'entrevista amb Toni Ràfols, realitzada al programa "Balcó de les entitats" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions