Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Carnaval de Moja compta amb 117 participants i ha elaborat una carrossa d’inspiració maia

La primera de les 14 rues que faran la tenen aquest dissabte a la tarda a les Cabanyes
El grup està enllestint els treballs de la carrossa.
El grup està enllestint els treballs de la carrossa.

dilluns 25 gener 2016

Una carrossa dedicada a Chaac, el déu maia de l’aigua, és aquest any la proposta que exhibirà en les rues de carnaval el Grup de Carnaval de Moja. Si no hi falta ningú,  les 117 persones que integren el grup ja ballaran en les primeres rues aquet cap de setmana. S’estrenen a les Cabanyes per la tarda i després vindran 13 rues més. Estíbariz Leal, del Grup de Carnaval de Moja, precisava que el nom aquest any és “El paradís de Chaac” però advertia que la gent no ha d’esperar que la comparsa vagi disfressada d’indis maies.(àudio)GrupMojaCarnaval1.jpg

Toni Ràfols, del Grup de Carnaval, explicava que  grups com els de Moja aposten per propostes complexes  i amb elements articulats en l’elaboració de la carrossa.(àudio)

Tal i com es fa evident en altres activitats que es fan al poble,  el Grup de Carnaval nota dificultats a l’hora de trobar relleus en l’equip que assumeix més volum de feina.(àudio)

Després de debutar a les Cabanyes aquest dissabte a la tarda, faran pe la nit la rua de la Múnia. Diumenge 31 estaran a la rua de Sant Martí.

El divendres 5 se’ls podrà veure a al Vendrell i a Segur de Calafell. Dissabte dia 6 a Cunit i a Calafell platja,mentre que diumenge dia 7 participaran en les rues dels Monjos i Calafell poble. El divendres dia 12 es farà la rua de Vilafranca i dissabte són els amfitrions de la rua de Moja. Les tres setmanes de carnaval les acabaran diumenge 14 de febrer amb la nova rua de Sant Miquel,la de Sant Pere Molanta i , ja per la tarda, a Santa Fe.

Document Actions