Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Carnaval de Moja confirma que suspenen la seva activitat pel 2021

No faran carrossa ni comparsa, ni tampoc organitzaran la rua del poble. No descarten oferir durant el febrer un petit acte presencial a Moja

dilluns 21 setembre 2020

 

El Grup de Carnaval de Moja ha confirmat que suspèn la seva activitat i no realitzarà carrossa ni preparà comparsa pel 2021. La decisió també comporta que no s’organitzi la rua de Carnaval de Moja, un dels punts més concorreguts del tercer i darrer cap setmana de rues de carnaval al Penedès aquests darrers anys. La Junta del grup de Carnaval assenyala que han pres la decisió “per les persones que formen part de la carrossa i la multitud de gent que surt a veure’ls als carrers dels diferents pobles de la comarca”. Afegeixen que és una situació “excepcional” i esperen reprendre l’activitat “un cop la pandèmia estigui més controlada i no estigui en perill la salut de les persones”, amb l’ànim de reprendre-ho amb “més ganes que mai”.

Toni Ràfols, membre del Grup de Carnaval de Moja, explicava que aquests mesos de més tranquil·litat els podran utilitzar per “carregar piles”.(àudio)

La decisió de no iniciar l’activitat es determina durant aquestes setmanes perquè així s’evita el risc de fer una important inversió en carrossa i vestits que es podria perdre per una eventual suspensió dels carnavals més endavant. En el cas del Grup de Carnaval de Moja, l’activitat de preparar la carrossa ja l’haguessin començat a principis de setembre.(àudio)

El Grup de Carnaval de Moja no descarta poder oferir per les dates del carnaval algun acte presencial de petit format al poble.(àudio)

Escolta l’entrevista a Toni Ràfols, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions