Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Carnaval de Moja fa reunió aquest divendres per a reservar inscripcions

La convocatòria és al Centre Cívic La Xarxa, de 19:30 a 21:30h, amb la previsió de tornar a ser prop de 150 persones

divendres 21 setembre 2018

Amb dues rues i un concurs, Olèrdola és un dels municipis de l’Alt Penedès que més activitat acull durant el Carnaval. Hi ha tres grups que s’encarreguen de dinamitzar aquestes propostes i de formar part activa en les rues de la comarca. Són els grups de Carnaval de Sant Pere Molanta, Moja i “Tots per un” de Sant Miquel.

Per a tenir-ho tot a punt per a finals del proper mes de febrer, les agrupacions ja han començat a treballar. En el cas del grup de Carnaval de Moja, aquest mateix divendres convoquen una reunió oberta a tothom per a formalitzar les inscripcions. Serà al Centre Cívic La Xarxa, en horari de dos quarts de 8 del vespre a dos quarts de 10 de la nit. Estíbaliz Leal, membre del Grup de Carnaval de Moja, resumia que la trobada d’aquest divendres és el contacte inicial per començar el treball amb tot el grup.(àudio)

Preveuen assolir una inscripció pròxima a les 150 persones que van ballar amb el grup de Carnaval de Moja durant el carnaval passat.(àudio)

Formar part d’un grup de carnaval permet viure la gratificant experiència del Carnaval amb tota intensitat, però requereix compromís i constància en els assajos.(àudio)

Els assajos per a tenir ben coordinades les coreografies que desplegaran per Carnaval els començaran el proper 28 d’octubre i els faran cada diumenge al Local Nou.

Escolta l'entrevista a Estíbaliz Leal, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions