Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Carnaval de Moja guanya el 2n premi de carrosses i els primers de disfresses i coreografies de la rua del Vendrell

Amb “Monstres de Moja”, el grup ja va assolir el primer premi de disfresses en el concurs de la sala 1876 de Vilafranca

dissabte 02 març 2019

 

El Grup de Carnaval de Moja ha sortit del Carnaval del Vendrell ben carregat de premis. Han obtingut el primer premi en la modalitat de disfresses, el primer premi en el de coreografies i el 2n en l’apartat de carrosses visitants de la rua celebrada aquest divendres al vespre.

Aquesta tripleta de premis obtinguts al Vendrell s’afegeix al que dissabte passat el grup va assolir a la sala 1876 de Vilafranca, quan es feien amb el primer premi en l’apartat de disfresses.

Els guardons venen a certificar la qualitat de la proposta feta pel grup de Moja. Recreen elements principals de la popular pel.lícula d'animació "Monstres S.A", amb el monstre protagonista presidint la carrossa, acompanyat de la reproducció de l'habitació de l'infant amb tots els detalls. L'elaborada carrossa marca el camí d'una comparsa plena de color i variades coreografies que són executades amb gran coordinació. Així, per carrossa, disfressa i ritme de la comparsa, el Grup de Moja s'ha situat un dels més destacats i admirats dels que aquest 2019 participen en les rues del Penedès.

Document Actions