Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Carnaval de Moja ha elaborat per aquest 2018 una proposta volcànica: “Moja en erupció”

El grup el formen 147 persones i s’estrenaran dissabte en la rua de la Múnia

dimecres 31 gener 2018

El Grup de Carnaval de Moja ha preparat per aquest 2018 una proposta “volcànica”. Porta per títol “Moja en erupció”, un  nom que dona forces pistes sobre la temàtica de la carrossa. Una de les integrants del grup, Estíbaliz Leal, explicava que haver arribat als 21 anys d’activitat com a grup ajuda a trobar idees.(àudio)

El grup de Moja habitualment és una de les formacions que formen part de les agrupacions més valorades dels carnavals al Penedès durant els darrers anys. El grup té la filosofia de “mantenir el nivell”, però la motivació principal és la de “passar-ho molt bé”, tal i com resumeix Estíbaliz Leal.(àudio)

Aquest any la comparsa la formen fins a 147 persones, una xifra assumible per afrontar tota la feina que comporta l’elaboració de la disfressa.(àudio)

El grup de Carnaval de Moja no participarà divendres al concurs de carnaval de Sant Miquel i la seva estrena aquest 2018 la viuran dissabte a la nit a la rua de la Múnia. Diumenge a la tarda no faltaran a la cita amb la rua de carnaval de Sant Miquel.

Escolta l'entrevosta a Estíbaliz Leal, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions