Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Carnaval de Moja ha elaborat una impactant papallona com a carrossa

Amb “Fantasia Butterfly Moja” el grup debuta aquest dissabte a la tarda a Les Cabanyes i compta amb 115 inscrits

dimecres 30 gener 2013

 

Després d’acumular 16 anys havent fet algunes de les carrosses més elaborades dels carnavals del Penedès, el Grup de Carnaval de Moja no baixa el nivell. L’experiència que atresoren els permet avançar que la carrossa que han preparat per aquest 2013 serà una de les propostes més impactants del carnaval del Penedès. Porta per títol “Fantasia Butterfly Moja” i com indica la part d'aquest títol en anglès, l’element central és una espectacular papallona. Un dels responsables del grup, Toni Ràfols, explicava que tant en els vestits com en la carrossa hi predominen els tons de color or, coure, liles i la purpurina. (àudio)

Toni Ràfols considera que aquesta papallona és la carrossa que major impacte visual té de les que han realitzat els darrers anys. (àudio)

El grup de carnaval de Moja el formen 115 persones, de totes les edats. Començaran a ballar ja aquest dissabte, amb la participació en el carnaval de Les Cabanyes. El grup es desdoblarà i també comptarà amb una representació a Segur de Calafell. Per diumenge a la tarda seran presents a Sant Martí. Divendres 8 de febrer començaran per la tarda al Vendrell  per continuar a Segur. Dissabte 9 sel’s podrà trobar per la tarda a Cunit i per la nit a Calafell platja. Diumenge al matí tenen rua als Monjos i per la tarda a Calafell poble. Dilluns 11 confien en ser una de els atraccions del carnaval de Vilafranca. Per acabar, dissabte dia 16 participaran en la rua que organitzen a Moja, per finalitzar l’endemà diumenge a Sant Pere Molanta i a Santa Fe.

La crisi el grup l’ha notat per l’encariment dels materials per l’elaboració de la carrossa, però el nivell de participació no ha defallit. (àudio)

Aquest ha estat un dels anys de preparació més intensa, amb treballs continuats per elaborar la carrossa entre setmana, no només els dissabtes i els diumenges El grup va començar tard els preparatius, ja començat el mes d’octubre, i aquest any a més el carnaval és més matiner. Malgrat les presses, tot ja està a punt per a que el vol d’aquesta espectacular papallona posi color al carnaval del Penedès a partir d’aquest dissabte i durant tres setmanes.

Escolta l'entrevista a Toni Ràfols, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions