Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Carnaval de Moja ha guanyat els premis a la millor carrossa en les rues de Cunit i La Múnia

A Calafell obtenia el 3r premi a la carrossa visitant i als Monjos rebia el premi a la millor disfressa

dilluns 24 febrer 2020

 

Juntament amb grups com “Guardians del Drac”, de Clariana, o “Màgia de la neu” de la Ràpita, el grup de Carnaval de Moja està sent una de les formacions més premiades dels carnavals del Penedès. Amb “Propera parada, Moja” el grup ha guanyat els primers premis de l’apartat de carrosses en la Rua de La Múnia i en la de Cunit. També ha obtingut el 3r premi en  l’apartat de carrosses visitants al carnaval de Calafell i diumenge rebia el premi a la millor disfressa de la Rua dels Monjos.

Un dels elements centrals que més criden l’atenció és la voluminosa locomotora que ocupa 6 dels 9 metres de la plataforma de la carrossa, podent-se desplegar de manera puntual fins a dos metres i mig més. Els detalls que acompanyen la locomotora, l’elaborada disfressa i el ritme que transmet la comparsa, també són altres ingredients del grup que criden l’atenció entre la gran diversitat de grups de carnaval que coincideixen en les rues penedesenques.

Toni Ràfols, membre del grup del Carnaval de Moja, explica que estan molt contents, especialment perquè tot està funcionant i s’ho estan passant molt bé.(àudio)

Entre els jurats dels carnavals amb apartat competitiu passa com en el cas dels arbitres de futbol. Hi ha disparitat de criteris. En el cas del grup de Moja, s’interpreta que s’està reconeixent el conjunt de la proposta.(àudio)

 Per grups com el de Moja, aquest cap de setmana serà el darrer d’activitat en rues aquest 2020. Estaran divendres a Vilafranca, dissabte són els amfitrions de la Rua de Moja i per diumenge contribuiran a donar color i ritme a les rues de Sant Pere Molanta i Santa Fe.

Document Actions