Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Carnaval de Moja ha preparat per aquest 2020 la carrossa “Propera parada: Moja”

El grup l’integren 135 persones i comencen la seva activitat aquest dissabte a les rues de Les Cabanyes i de La Múnia

divendres 14 febrer 2020

 

Reconeixen que la idea ja ha estat tractada en altres ocasions, però no de la manera que ells han elaborat per aquest 2020. El grup de Carnaval de Moja participarà aquest any en les rues i concursos de Carnaval amb la carrossa “Propera parada: Moja”. El nom ja dona pistes per a poder pronosticar que el protagonisme de la carrossa és per a un mitjà de locomoció. Un dels integrants del grup de Carnaval de Moja, Toni Ràfols, explicava que la carrossa és molt divertida i valorava que s’han apropat al tema “d’una altra forma”.(àudio)

El grup de Moja s’ha afinaçat els darrers anys entre els grups de Carnaval més premiats a les rues competitives. Ràfols precisava que cada vegada és més difícil assolir guardons i que, de vegades, haver fet molta feina “ no equival sempre a premis”.(àudio)

Són conscients que en molts casos els grups són recordats per les carrosses que elaboren, però Toni Ràfols insisteix en destacar que el grup és tot un conjunt equilibrat d’elements que inclouen carrossa, disfressa, coreografies i inclús altres elements tècnics com la llum i el so.(àudio)

Els 135 integrants del grup ja començaran a lluir la disfressa de “Propera parada : Moja” aquest cap de setmana. Dissabte estaran en les rues de Les Cabanyes i de La Múnia i diumenge per la tarda se’ls podrà veure a la rua de Sant Martí.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions