Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Carnaval de Moja ha preparat una carrossa inspirada en la sèrie “Juego de Tronos”

Amb el nom “Gel i foc a Moja”, el grup el formen 115 persones i aquest dissabte ja participen en rues
El grup ha assajat coreografies al Local Nou
El grup ha assajat coreografies al Local Nou

divendres 06 febrer 2015

La sèrie televisiva “Juego de Tronos” s’ha convertit en tot un fenomen. La seva àmplia influència s’ha fet notar al municipi, fins el punt que el Grup de Carnaval de Moja ha decidit aquest 2015 aprofitar aquesta ona expansiva i elaborar una carrossa inspirada en aquesta nissaga. Amb el nom de “Gel i foc a Moja”, el grup ha tematitzat la comparsa i la carrossa en elements emblemàtics presents a “Juego de Tronos”. El resultat esperen que agradi als seguidors de la sèrie i que també capti l’atenció de les persones que no la coneixen, com així ens explica un dels responsables del grup de Carnaval de Moja, Toni Ràfols.(àudio)

El grup de Carnaval de Moja està format aquest any per 115 persones, una xifra que entenen està molt ben dimensionada si es té present les prestacions tècniques necessàries per a sortir en rua i la feina d’elaboració de les disfresses. (àudio)

El primer dels compromisos del grup serà aquest dissabte a la tarda, a partir de les 6, a la rua de Carnaval de les Cabanyes. Per la nit estaran a la Múnia i diumenge, a partir de dos quarts de 7, no faltaran a la rua de Sant Martí.

El divendres de Carnaval, 13 de febrer, seran un dels grups de la rua del Vendrell i també se’ls podrà veure per la nit a Segur de Calafell. Dissabte dia 14 portaran el seu “Gel i foc a Moja” a Cunit i a Calafell platja. Diumenge dia 15 participaran en la rua dels Monjos al migdia per després anar a Calafell poble. Divendres dia 20 a la nit, esperen estar en plena forma per lluir en la rua de Carnaval de Vilafranca. L’endemà  dia 21 són els amfitrions de la rua de Moja i, per acabar, el diumenge 22 estaran a Sant Pere Molanta pel matí i per la tarda a Santa Fe. En tres caps de setmana, sumen fins a 12 rues.

El grup ja compta que farà fred, especialment en rues com la de diumenge a Sant Martí. Però sobretot temen l’aparició de vent, que podria fer que la carrossa “no es desplegués” i no es pugui mostrar íntegrament.(àudio)

El grup de Carnaval va decidir la temàtica de comparsa i carrossa durant el mes d’agost. Des d’octubre estan fent la carrossa i han assajat les coreografies al Local Nou de Moja. Estan convençuts que un any més “han mantingut el nivell” però subratllen que el propòsit principal és el de passar-s’ho bé .

Escolta l'entrevista a Toni Ràfols, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions