Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Carnaval de Moja i l’AMPA de l’escola Circell organitzen per aquest diumenge una caminada a benefici de La Marató

El donatiu es podrà fer davant de l’escola i qui desitgi fer la caminada la podrà fer de 9.30 a 11.30h, seguint un itinerari senyalitzat

dimecres 02 desembre 2020

 

Els condicionants de les mesures sanitàries per combatre la COVID-19 i el vigent confinament municipal de cap de setmana no han impedit que el Grup de Carnaval de Moja i  l’AMPA de l’escola Circell de Moja organitzin, per aquest diumenge, una caminada solidària a benefici de La Marató de TV3. El format canvia degut a la situació sanitària i , per evitar aglomeracions, els grups familiars podran fer la caminada en un marge de temps que va de 9.30 a 11.30, amb sortida des de davant de l’escola Circell. Estíbaliz Leal, membre del grup de Carnaval i de l’AMPA, ens destacava que les dues entitats volien mantenir la proposta i seguir oferint aquesta caminada vinculada amb La Marató.(àudio)

La caminada és assequible i està pensada per fer en família. Per seguir el recorregut, l’itinerari estarà senyalitzat amb cartells relacionats amb La Marató i amb les dues entitats que organitzen l’activitat.(àudio)

A més del canvi de format, una altra innovació d’aquest any és que la caminada es fa la setmana anterior al cap de setmana on es concentren els actes de La Marató. Això pot comportar avantatges i inconvenients, tal i com explica Estíbaliz Leal. Després l’organització valorarà els resultats per plantejar-se si per propers anys segueixen aquest model de fer La Caminada la setmana abans al cap de setmana de La Marató. (àudio)

El donatiu mínim per participar en la caminada és de 3€. Els diners es canalitzaran a través d’Olèrdola per La Marató i l’activitat compta també amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Estíbaliz Leal, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Galeria d'Imatges

CArtellCaminadaMarató.jpg

Document Actions