Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Carnaval de Moja opta aquest 2014 per lluir vestits d’inspiració brasilera

Amb “Els ulls del carnaval”, el centenar d’integrants del grup comencen a participar en rues el dissabte 22 de febrer
El grup de Carnaval de Moja durant una rua l'any passat
El grup de Carnaval de Moja durant una rua l'any passat

dijous 13 febrer 2014

El Grup de Carnaval de Moja ha optat aquest 2014 per potenciar el vestit de la seva comparsa. Volen que llueixi més i per això s’han inspirat en el carnaval brasiler, segons ens apuntava un dels integrants del grup, Toni Ràfols. Tradicionalment, el Grup de Moja era considerat com un dels grups del Penedès que més bé treballaven les carrosses. Aquest apartat no s’ha menystingut enguany, però s’ha volgut afegir un major relleu i lluïment als vestits.(àudio)

El grup el formen aquest 2014 un centenar de persones, una xifra similar a la de l’any passat i que Toni Ràfols considera que és adient per les prestacions tècniques de sonoritat i llum amb les que compten. (àudio)

Com gairebé tots els grups, el de Moja prefereix mantenir l’efecte sorpresa fins el darrer moment i no dóna a conèixer els detalls d’“Els ulls del carnaval”. Toni Ràfols sí que destaca el gran treball de complements que incorpora aquest any el vestit del Grup de Carnaval de Moja.(àudio)

Dissabte 22, el grup de Moja engega la seva presència al carrer participant en les rues de Les Cabanyes i de La Múnia. Diumenge 23 estaran a Sant Martí. Per divendres 28, tenen lloc confirmat a les rues del Vendrell i de Segur de Calafell. Dissabte dia 1 de març estaran presents a les de Cunit i Calafell platja. L’endemà diumenge dia 2, els compromisos són a els Monjos i Calafell poble. Dilluns dia 3 no faltaran al carnaval de Vilafranca i, per acabar, el dissabte dia 8 actuaran a casa en la rua de Moja i l’endemà diumenge dia 9 acabaran la seva participació en els carnavals de 2014 formant part de les rues de Sant Pere Molanta i Santa Fe.

Escolta l'entrevista a Toni Ràfols, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions