Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Carnaval de Moja participarà en les rues d’aquest 2024 amb “El Déu de la mort”

Compten amb 125 participants i confien en ser de nou una de les propostes més admirades del Penedès

dimecres 31 gener 2024

 

Compte enrere pels grups de carnaval del Penedès, que aquest cap de setmana ja començaran a lluir les seves propostes en les primeres rues que es convoquen. Aquest 2024, el grup de Carnaval de Moja es presenta amb “El Déu de la mort”, una temàtica “negre” o “fúnebre”, però tractada amb sentit carnavalesc i de manera divertida, tal com ha avançat a Canal 20-Ràdio Olèrdola Toni Ràfols, membre del grup.(àudio)

El grup de Carnaval de Moja s’ha distingit com una de les agrupacions més premiades en les rues de carnaval competitives. Ràfols subratlla que el propòsit principal és el de passar-s’ho bé i procurar que no hi hagi cap incidència. Sobre la carrossa, creu que serà una de les punteres i destaca que el grup fa l’esforç de canviar cada any de temàtica.(àudio)

El grup compte amb 125 participants. Des de fa mesos treballen les coreografies i la confecció de les disfresses és una tasca que requereix de molta dedicació. I és que, tal i com resumeix Ràfols, “la carrossa, la disfressa i les coreografies” de balls “són tot un mateix pack”. (àudio)

El grup de Moja debutarà aquest dissabte al vespre a la rua de la Múnia. Diumenge al migdia estaran a Clariana i a les 6 de la tarda formaran part de la rua de Sant Martí.

Escolta l’entrevista a Toni Ràfols, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions