Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Carnaval de Moja, un dels més premiats en les rues del Penedès

Aquest últim cap de setmana guanyava a Santa Fe i obtenia el segon lloc a Vilafranca
El grup l'integraven 115 persones(foto:I.Pellisa)
El grup l'integraven 115 persones(foto:I.Pellisa)

dimecres 25 febrer 2015

Després de l’activitat frenètica, els grups de carnaval guarden ara disfresses i desmunten carrosses. Recuperant-se del cansament provocat per tres caps de setmana de rues, les formacions fan balanç i valoren com els hi ha anat l’experiència de viure intensament el carnaval. El grup de Carnaval de Moja, amb “Gel i Foc a Moja”, és un dels grups que millors sensacions poden tenir a l’hora d’analitzar el seu pas pel carnaval d’enguany. Han estat dels grup més premiats en les rues del Penedès. Van fer-se amb el primer lloc a Calafell, obtenien el segon a Cunit i aquest darrer cap de setmana assolien un meritori segon lloc a la rua de divendres de Vilafranca. Per acabar, diumenge guanyaven la rua de Santa Fe. En totes aquestes rues, els jurats quedaven captivats per una proposta espectacular inspirada en la sèrie televisiva “Juego de Tronos". A més de la carrossa, amb el gran tro i els dracs com a elements destacats, el grup també oferia una disfressa que cuidava tots els detalls. Del barret, reproduint un cap de drac, en destacaven els ulls il·luminats. Per a molts, tampoc passava desapercebut que els balladors comptaven amb dos dracs més, un en un braç i l’altre en una mà. Les coreografies han estat també un dels punts forts d’un grup de 115 persones que aquest any, per idea i per execució del projecte, ha acaparat molts premis de forma merescuda. Toni Ràfols, del grup de Carnaval,explicava que aquest any havien “donat en el clau”. (àudio)GrupMoja2.jpg

Ràfols explicava que el grup ha destacat en el conjunt dels seus elements. Entre els aspectes a subratllar, hi ha la originalitat de la carrossa i la coordinació en els balls.(àudio)

El nucli promotor del grup de carnaval no desconnecta. Estan desant els estris i ja comencen a valorar propostes pel carnaval de 2016. (àudio)

Des del grup de Carnaval de Moja també estan satisfets per haver mantingut la rua al poble, malgrat les dificultats provocades pel canvi de dia a darrera hora.

 

 

Document Actions