Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de carnaval de Sant Pere Molanta anuncia que no participarà en els Carnavals del 2021

Expliquen que ho fan “per responsabilitat i respecte” a la salut de tots els integrants del grup i a la resta de la població

dimarts 15 setembre 2020

El grup de Carnaval de Sant Pere Molanta ha decidit suspendre la seva activitat i no iniciar inscripcions pel Carnaval del 2021 “per responsabilitat i respecte a la salut de tots els integrants del grup i a la resta de població”. Cinta Bertran, membre de la Junta del grup, explica que la decisió s’ha pres després de considerar que “no veuen factible” fer activitat pel carnaval del 2021. (àudio)

L’anunci es fa just en el moment en què s’haurien començat els preparatius del grup per participar en el carnaval. En el comunicat fet públic pel grup de Carnaval es manifesta el desig de retrobar-se després “amb més ganes i il·lusió que mai”.(àudio)

El grup de Sant Pere Molanta és un dels més arrelats en el Carnaval del Penedès i també assumeix l’organització de la rua de Carnaval del poble, que deixarà de fer-se aquest proper 2021 com a conseqüència d’aquesta decisió de suspendre l’activitat. (àudio)

La decisió del grup de Sant Pere Molanta arriba dies després de que es donés a conèixer que els 7 grups de Carnaval del municipi de Santa Margarida i els Monjos també havien decidit suspendre la seva activitat pel proper Carnaval.

Escolta l'entrevista a Cinta Bertran, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions