Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Carnaval de Sant Pere Molanta compta aquest 2020 amb 120 participants i la seva carrossa porta per nom “Molantatuí”

La carrossa està basada en Ratatouille, la coneguda pel·lícula d’animació protagonitzada per una rata cuinera
Imatge d'una sessió de preparació del grup de Carnaval, al local de la Societat Principal-Unió
Imatge d'una sessió de preparació del grup de Carnaval, al local de la Societat Principal-Unió

dijous 13 febrer 2020

El grup de Carnaval de Sant Pere Molanta compta aquest 2020 amb 120 participants que ballaran sota el nom de "Molantatuí". La denominació triada ja anuncia que la carrossa està basada en "Ratatouille", la coneguda pel·lícula d’animació de  Disney /Pixar que ens mostra les aventures d’una rata cuinera.Cinta Bertran , membre del grup, explicava que sempre intenten trobar idees originals, tot i que cada vegada és més difícil.(àudio)

Els integrants del grup tenen edats molt variades. Van dels 4 als 68 anys. Aquest any , una de les novetats en les rues del carnaval del Penedès és l’accent que es posa en evitar cançons de contingut sexista. El mateix grup s’ha vist limitat a l’hora de triar els temes. (àudio)

 El primer compromís que tenen serà aquest divendres a la nit, al concurs de comparses de Sant Miquel d’Olèrdola, i tampoc faltaran en les principals cites d’aquest primer cap de setmana d’activitat de Carnaval, incloent la rua de La Múnia de dissabte a la nit i la de Sant Martí el diumenge a la tarda. Passar-s’ho bé és la principal de les motivacions  per a mantenir aquesta intensa activitat de carnaval.(àudio)

El grup sempre s’ha distingit per mostrar coreografies elaborades i la majoria dels seus participants porten a la comparsa des de la creació del grup, ara fa 21 anys. Ells seran també els organitzadors d’una de les darreres rues que es podran viure en aquest carnaval de 2020, el diumenge 1 de març al migdia amb la presència anunciada de 13 grups.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions