Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta participarà en 15 rues amb “El rei del jardí”

El grup el formen 186 participants i ha preparat fins a 10 coreografies diferenciades
El grup de Sant Pere, durant la rua de l'any passat al poble
El grup de Sant Pere, durant la rua de l'any passat al poble

dijous 13 febrer 2014


Tot apunta que el Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta tornarà a ser dels més nombrosos del Penedès. Fins a 186 persones de totes les edats participaran en els carnavals de 2014 formant part d’aquesta agrupació del municipi. L’any passat, amb 160, ja van ser un dels grups amb més integrants dels que desfilaven per les rues.

La dada de participació és una de les informacions més precises que ara es poden obtenir del grup, que manté en la màxima discreció com és la carrossa que estan acabant d’enllestir aquests darrers dies. Manel Zapater, president del Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, anuncia que el grup participarà enguany als carnavals amb el títol “El rei del Jardí”. Sobre els seu contingut, Zapater es manté gairebé hermètic, però sí que indica que porten elaborant-la des de fa 4 mesos i reconeix que està sent de les carrosses dels darrers anys que més feina els hi està donant.(àudio)

Entre els 186 participants hi ha infants de 3 anys d’edat i persones grans de gairebé 70 anys. Zapater assenyala que, si se segueix amb aquesta progressió d’inscripcions, el grup haurà si posa límits perquè això té implicacions logístiques pel grup que tenen a veure amb el so i la il·luminació de que es disposa.(àudio)

La disfressa té molt de color i serà lluïda per la comparsa en moviments ben variats. I és que aquest any el grup ha preparat fins a 10 coreografies diferenciades que també permeten que els integrants de la comparsa no s’avorreixin. Manel Zapater també indica que aquests darrers mesos assagen dos cops per setmana i això els hi permet “agafar fons” i preparar-se per l’intens ritme que els espera el proper cap de setmana.(àudio)

El grup de Carnaval de Sant Pere Molanta acumularà en quatre caps de setmana fins a 15 rues, a més de la participació en concursos de disfresses. La primera de les cites la tenen la tarda de dissabte 22 de febrer, a dos quarts de 7 de la tarda, a Les Cabanyes. Per la nit, a partir de les 9, participaran en la rua de La Múnia. Diumenge 23 al migdia no faltaran a Sant Jaume dels Domenys i per la tarda participaran en la concorreguda rua de Sant Martí Sarroca. El cap de setmana de Carnaval estaran divendres dia 28 al Vendrell i Segur de Calafell. Dissabte dia 1 de març a Cubelles i Calafell platja, mentre que diumenge dia 2 se’ls podrà seguir a els Monjos i a Calafell poble. Dilluns dia 3 esperen transmetre la màxima energia a la rua de Vilafranca. El dissabte dia 8 participaran en la rua de Moja i en una exhibició a La Ràpita. Diumenge dia 9 són els amfitrions de la rua de Sant Pere Molanta i per la tarda estaran a Santa Fe. La darrera de les cites serà el dissabte dia 15, a Lavern. El grup també preveu participar en els concursos de disfresses d les discoteques El Temple, Lou i Casino.

Escolta l'entrevista a Manel Zapater, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí


Document Actions