Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Carnaval de Sant Pere Molanta guanya el concurs de Calafell i Moja obté el 3r premi

El grup de Moja també assolia el 2n premi a la rua del Vendrell, divendres al vespre
Carrossa de Sant Pere Molanta
Carrossa de Sant Pere Molanta

dilluns 27 febrer 2017

Els grups de Carnaval de Sant Pere Molanta i de Moja s’han situat entre les agrupacions de carnaval premiades en les rues d’aquest cap de setmana. Divendres al vespre, el grup de Carnaval de Moja obtenia el segon premi amb “Temps de Festa” en la rua de Carnaval del Vendrell. El grup també rebia el premi a la coreografia. L’endemà dissabte, a la rua de Calafell Platja, obtenia el primer premi el grup de Carnaval de Sant Pere Molanta amb “Des de les profunditats de Sant Pere”. L’espai Carnavalístic dels Monjos es feia amb el segon premi i el tercer premi anava a parar al grup de Carnaval de Moja.

Manel Zapater, del grup de carnaval de Sant Pere Molanta, es mostrava molt content per haver guanyat el concurs de Calafell, tenint en compte que amb 45 carrosses i 14 comparses és la rua que reuneix més grups participants de les que es fan al Penedès. Zapater considera que el jurat hauria valorat que el grup és molt nombrós, té variades i elaborades coreografies i la carrossa és original.(àudio)PremisCarnaval2.JPG

Zapater assenyala que guanyar premis és molt meritori perquè cada any el carnaval compta amb propostes de molt nivell i “està molt competit”. Però sobretot del que més estan contents és de la resposta favorable que reben del públic en les rues.(àudio)

Pel grup de Carnaval de Moja també ha estat un cap de setmana intens i profitós en l’apartat de premis. Estíbaliz Leal, una de les responsables del grup, resumia que el cap de setmana havia estat rodó perquè s’ho han passat bé, el temps ha acompanyat i han guanyat premis.(àudio)

El treball fet amb el concepte del pas del temps, la originalitat del gran rellotge de sorra que dóna tombs, la lluentor dels vestits i els balls que ofereixen són alguns dels elements que haurien tingut en compte els jurats a l’hora de reconèixer el treball del grup de Carnaval de Moja, segons assenyala Estíbaliz Leal.(àudio)

Als grups de carnaval encara els hi resta un tercer cap de setmana d’activitat. Divendres la cita destacable serà la rua de Vilafranca. Després,  Olèrdola agafarà  el relleu i passarà  a ser el centre del Carnaval al Penedès amb les rues de Moja, dissabte al vespre;  i de Sant Pere Molanta, diumenge al migdia.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Manel Zapater i a Estíbaliz Leal

Document Actions