Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Joves assumeix de nou la Campanya de l’Ampolla a Sant Pere Molanta

La recollida solidària d’ampolles de cava buides s’ha previst durant el matí d’aquest dissabte
Imatge de la Campanya l'any passat
Imatge de la Campanya l'any passat

dimecres 08 gener 2014

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta comença l’any participant activament en una iniciativa solidària. Un gener més, després de Reis, no falten a la seva cita amb la Campanya de l’Ampolla. A partir de dos quarts de 10 del matí i fins la una del migdia d’aquest dissabte , passaran a recollir les ampolles de cava buides que hagin deixat els veïns. Com és habitual, els Joves de Sant Pere Molanta són previsors i ja fa dies que han repartit per les llars del poble tota la informació de la recollida, tal i com recorda Jordi Gómez, president del Grup de Joves.(àudio)

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta trucarà a cada casa, però demanen que les ampolles es deixin pel matí als portals de les cases. Una altra de les recomanacions que recorden és que és millor que les ampolles es facilitin sense les etiquetes autoadhesives.(àudio)

Gràcies a la col·laboració d’antics integrants del Grup de Joves, la feina de recollida és més àgil.(àudio)

Recordem que el projecte beneficiari d’aquesta 31a edició de la Campanya de l’Ampolla s’anomena “Millora d’accés a l’aigua potable a Togo”. Aquest projecte, presentat pel grup Tercer Món – Mans Unides de les Parròquies de Vilafranca, pretén millorar l’accés a l’aigua potable i de sanejament de 18 poblacions rurals de la regió de Kara, a la República de Togo, a l’Àfrica Occidental. Es tracta d’un projecte que beneficiarà a un total de més de 12.000 persones d’aquesta regió, que és una de les més pobres i amb menys recursos de tot el continent africà.

Escolta l'entrevista a Jordi Gómez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions