Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta aconsegueix recollir prop de 3.000 ampolles de cava buides

La Campanya de l’Ampolla a Sant Pere Molanta enguany tenia com a novetat que la recollida es feia dissabte a la tarda
Voluntaris que dissabte feien la recollida a Sant Pere
Voluntaris que dissabte feien la recollida a Sant Pere

dijous 14 gener 2016

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta pot oferir un balanç  del tot satisfactori de la seva aportació a la Campanya de l’Ampolla. Gràcies a la seva intervenció directa i a la col·laboració dels veïns, dissabte a la tarda podien recollir prop de 3.000 ampolles de cava buides. És la xifra més elevada que ha obtingut l’entitat en els anys que porta col·laborant en aquesta campanya solidària. Guillem Albà, president del Grup de Joves de Sant Pere Molanta, explicava que havien notat els veïns més conscienciats i també  indicava que enguany la gran novetat de la recollida era que, enlloc de fer-la durant el matí, es va passar a fer per la tarda.(àudio)

Els equips de recollida van assolir amb agilitat superar les 2.500 ampolles de cava buides. La recollida la van completar amb 500 ampolles més que es van distribuir en altres palets al punt central de recollida, a Vilafranca.(àudio)

Aquest any en la recollida hi han participat una vintena de persones, incloent també algun  infant. Guillem Albà posa l’accent en què pel grup es tracta d’una activitat de motivació solidària que es viu en un ambient festiu.(àudio)

En una primera valoració, s’ha xifrat en 70.000 les ampolles de cava recollides a la comarca dins de la campanya. Recordem que els beneficis de la Campanya de l’Ampolla 2016 es destinaran a un `projecte presentat per Mans Unides que té per objectius millorar l’atenció al part i pediàtrica de la població de Kanzenze, a la República Democràtica del Congo

Després de fer aquesta destacada aportació a la campanya de l’Ampolla 2016, el Grup de Joves de Sant Pere Molanta es planteja aquest any de manera especia. I és que volen incloure dins dels actes que organitzaran en els propers mesos alguna activitat per a celebrar els 15 anys d’existència del grup.

Escolta l'entrevista a Guillem Albà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions