Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta ja prepara la 2a edició de la cursa d’orientació Vallmoranta

Es farà el dissabte 17 de novembre i els beneficis obtinguts aniran destinats a la Marató de TV3

divendres 19 octubre 2012

Amb la il·lusió intacte i la confiança que dóna haver obtingut un esclatant èxit en l’any de l’estrena, el Grup de Joves de Sant Pere Molanta avança en els preparatius de la que serà la segona cursa d’orientació que organitzen. Ja han comunicat que es farà el proper dissabte 17 de novembre, mantenint els trets bàsics de la prova i el seu caràcter solidari. Però sense descuidar la introducció de millores. Entre aquestes cal assenyalar el canvi de nom. I és que, amb el propòsit de definir una “marca de cursa” diferenciada, s’ha optat per anomenar la prova cursa d’orientació “Vallmoranta”. Josep Ventura, membre de l’organització, explicava que el nom és fruit d’una pluja d’idees i recull un topònim històric.(àudio)

Les curses d’orientació han estat definides com a “jocs de pistes” que es plantegen als participants per a completar el recorregut, tram a tram. A Sant Pere Molanta es manté el propòsit de potenciar al màxim la participació de tothom. Per això la cursa té dos formats: el recorregut curt i el llarg, per tal d’obrir el ventall de participació a totes les edats i condicions físiques. El primer recorregut té 4,5 km. i transcorre entre el nucli de Sant Pere i el barri de Cal Sadurní. El temps aproximat de realització és de 45 minuts, i està especialment indicat per a les famílies i la canalla. El segon recorregut té prop de 13 kilòmetres i passa per camins rurals i vinyes, amb més desnivell que l’anterior. (àudio)

Els beneficis obtinguts aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3, que enguany se centra en la lluita contra el càncer. L’any passat es van poder aportar 2.700 euros i aquest any 2012 s’espera també obtenir una bona xifra.(àudio)

Les inscripcions restaran obertes del 5 al 15 de novembre. La paella gratuïta pels participants està limitada a les 200 primeres inscripcions, a causa de l’aforament de la Sala.

Per poder participar a la cursa d’orientació de la Vall Moranta és necessari inscriure’s prèviament. Per a més informació es pot visitar la pàgina web www.vallmoranta.com.

Document Actions