Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta organitza per aquest divendres una Festa Jove

És un acte previ a Firamercat i vol contribuir a recuperar la celebració de la festa de Sant Pere al poble

dimecres 25 juny 2014

El grup de Joves de Sant Pere Molanta aporta activitats al cicle festiu del seu poble i per aquest cap de setmana fereixen una Festa Jove que s’inscriu dins els actes previs de Firamercat. La festa s’ha programat aquest divendres a les 12 de la mitjanit, a la pista poliesportiva, i comptarà amb els dj’s Dídac Tomàs i Dj Javi Capa. El tast de gin tònics amb piscolabis que s’havia programa abans s’ha suspès per falta d’inscripcions. Guillem Albà, president del Grup de Joves, explica que volien organitzar alguna activitat vinculada amb Firamercat que també servís per a recuperar la celebració de Sant Pere a Sant Pere Molanta.(àudio)

Guillem Albà defineix aquesta Festa Jove de divendres com un “simulacre a petit format” de l’empalmada que els Joves organitzen per la Festa Major, a mitjans del mes d’agost.(àudio)

Guillem Albà és president del Grup de Joves des de fa dos mesos. Substitueix a Jordi Gómez, qui , per motius laborals, ha hagut de deixar aquesta responsabilitat. El repte del grup és el de consolidar activitats que organitzen com l’empalmada Jove o la coordinació de la Festa Major del poble, que assumeixen des d’aquest 2014.(àudio)

El Grup de Joves ja té molt avançada l’elaboració del programa d’actes de la Festa Major, que ja està gairebé enllestit i només resta tancar algun detall.

Escolta l'entrevista a Guillem Albà, realitzda per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions