Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta recupera el lloguer de taules per Festa Major

Es poden llogar aquest dissabte i permetran seguir amb comoditat les havaneres del dia 14 i el concert i ball del dia 15
En l'antiga pista ja es llogaven taules per Festa Major
En l'antiga pista ja es llogaven taules per Festa Major

dimecres 06 agost 2014

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta és l’entitat que des d’aquest any ha passat a assumir l’organització de la Festa  Major de poble. No han volgut introduir canvis sobtats en la programació de les activitats i han optat que seguir amb els actes consolidats durant els darrers anys. Però els canvis són perceptibles en diversos àmbits. Una de les variacions que introdueixen és en l’apartat del finançament de la Festa. I és que, amb l’ànim d’assolir més recursos i, alhora, oferir un servei a les famílies del poble, el Grup de Joves ofereix el lloguer de taules per a seguir alguns actes a la pista poliesportiva.

El president del Grup de Joves, Guillem Albà, indica que les taules s’ofereixen al preu de 25 euros i donen dret a seguir les havaneres del dia 14 i el concert de tarda i el ball de nit del dia 15. S’inclou sis cadires i ampolla de cava. El preu fixat és la meitat del lloguer que hi havia quan es van deixar d’oferir llotges per la Festa Major de Sant Pere Molanta. (àudio)

Les llotges es podran llogar aquest dissabte dia 9, en horari de 10 a 12 del matí, al Casal Molantenc. La previsió és la de superar la trentena de taules llogades. (àudio)

Seguint amb aquesta línea de recuperar formes de finançament per a la Festa Major, el Grup de Joves també ha confeccionat un programa d’actes que incorpora publicitat. Aquestes darreres setmanes han estat actius en difondre la Festa , com ja es va notar durant la celebració de Firamercat, amb la Festa prèvia que organitzaven per Sant Pere. Albà explica també que han volgut mantenir l’esquema d’actes per deixar les novetats en properes edicions.(àudio)

El gruix dels actes de la Festa Major s’ha programat del 14 al 17 d’agost. Els actes previs es viuen aquest cap de setmana. Dissabte al matí es farà la trobada d’intercanvi de plaques de cava, a partir de les 9; mentre que l’endemà  diumenge al matí s’ha previst la sortida de btt “Trans Penedès-Garraf”, a partir de les 07:30h.

Escolta l'entrevista a Guillem Albà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions