Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta renova la seva Junta, amb Jordi Gómez com a president

Mantenir les activitats que organitza l’entitat és un dels principals propòsits del nou equip
Jordi Gómez és el nou president del Grup de Joves
Jordi Gómez és el nou president del Grup de Joves

dijous 10 gener 2013

Després de la seva darrera assemblea, celebrada abans de Nadal, el Grup de Joves de Sant Pere Molanta té una nova Junta Directiva que certifica el relleu generacional produït a l’entitat. L’anterior equip, presidit per David Térmens, deixa pas a un grup més jove, encapçalat per Jordi Gómez.

Gómez té 21 anys d’edat. A l’hora de ser triat com a president, considera que s’ha tingut en compte la seva implicació en els actes que ha vingut convocant durant aquests darrers anys l’entitat i el fet de ser uns dels socis joves que més temps portaven al grup. (àudio)

La nova Junta del Grup de Joves la integren també Anna Llucià, Oriol Bertran, Aina Zapater, Ariadna Zapater, Guillem Albà i Esther Colomé. El propòsit que s’han fixat és el de mantenir les activitats que el Grup de Joves fa al poble durant l’any.(àudio)

L’equip que passa a coordinar les activitats del Grup de Joves és jove en edat però acumula experiència en l’organització d’actes. Per Gómez, això és normal tractant-se d’un poble com Sant Pere Molanta.(àudio)

La primera de les activitats públiques que organitza la nova junta del grup és la recollida de la campanya de l’Ampolla, aquest dissabte al matí. Durant l’any, preveuen mantenir l’organització d’activitats com el torneig de futbol sala, els actes que promouen per la Festa Major i seguir consolidant la cursa d’orientació Vallmoranta.

Document Actions