Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta ultima els detalls del programa de Festa Major

El pregó l’oferirà el grup de teatre El Folre i es mantenen les propostes clàssiques, del 14 al 17 d’agost

dimecres 02 juliol 2014

Una de les novetats de la Festa Major de Sant Pere Molanta d’aquest 2014 té a veure amb l’àmbit organitzatiu. Aquest any, per primera vegada, el Grup de Joves ha assumit la funció de coordinar el programa d’actes. La novetat ha estat assumida amb il·lusió i responsabilitat per part de l’entitat, que passa així a fer-se càrrec de més tasques durant la Festa Major, més enllà de les ja habituals els darrers anys d’organitzar l’empalmada, els torneigs de dards i de ping-pong, i fer possible el festival infantil.

Els actes de la Festa Major de Sant Pere Molanta tindran lloc del 14 al 17 d’agost. El Grup de Joves ha actuat amb previsió i ja anuncia que gairebé té el programa tancat, a falta d’algun detall per confirmar. El president del Grup de Joves de Sant Pere Molanta, Guillem Albà, avança que el dia 14 el pregó l’oferirà el grup de teatre El Folre de Sant Pere Molanta i que en acabar hi hauran havaneres.(àudio)

Durant la Festa Major es mantenen propostes consolidades com el concert vermut i el concurs de truites, que organitza la Societat. (àudio)

Guillem Albà assenyala que la Festa Major és un dels principals reptes que té plantejats el Grup de Joves. Des de fa dos mesos, Albà substitueix en el càrrec a Jordi Gómez, que ha hagut de deixar aquesta responsabilitat per motius laborals. Un dels objectius que té l’entitat és el de cohesionar més el grup per treballar millor.(àudio)

La implicació del Grup de Joves en el calendari festiu de Sant Pere Molanta és creixent. Aquest 2014, a més d’assumir la coordinació de la Festa Major, també organitzaven una Festa Jove dins dels actes previs a Firamercat.

 

Document Actions