Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta recull 2.000 ampolles a benefici de la Campanya de l’Ampolla

El grup ha notat que cada vegada més veïns seguien la recomanació de deixar les ampolles sense etiquetes
L'equip de recollida, aquest dissabte al migdia
L'equip de recollida, aquest dissabte al migdia

dimarts 14 gener 2014

Repetint els registres assolits els darrers anys, el Grup de Joves de Sant Pere Molanta recollia aquest dissabte al matí prop de 2.000 ampolles de cava buides a benefici de la Campanya de l’Ampolla. La recollida solidària d’ampolles de cava buides arribava aquest dissabte a la seva 31a edició i a Olèrdola hi ha hagut de nou grups de recollida d’ampolles, tant a Sant Pere Molanta com a Sant Miquel.

Jordi Gómez, president del Grup de Joves de Sant Pere Molanta, assenyala que s’havia arribat a una xifra idèntica a l’obtinguda els darrers anys. Per a fer la feina de recollida, Gómez destacava que es comptava amb un ampli equip, incloent membres d’anteriors juntes de l’entitat.(àudio)

Durant el recorregut porta per porta que han fet aquest dissabte al matí, el Grup de Joves han pogut comprovar com cada vegada són més els veïns que segueixen la recomanació de lliurar les ampolles sense etiquetes. També es nota la col·laboració d’entitats com el Casal d’Avis o la Societat, que reserven les ampolles de cava de tot l’any per a donar-les a la campanya.(àudio)

Pels Joves de Sant Pere Molanta, participar en la Campanya de l’Ampolla és una forma de posar el seu “granet de sorra” per ajudar a gent que ho necessita.(àudio)

Recordem que Joves Cristians de Vilafranca, l’entitat que coordina el conjunt de la Campanya de l’Ampolla, estima que han estat 70.000 les ampolles de cava recollides en el conjunt de la comarca. Aquest 2014, el projecte que rebrà els beneficis està dedicat a millorar l’accés a l’aigua potable en la regió de Kara, a Togo.

Després de la Campanya de l’Ampolla, la propera activitat pública del Grup de Joves de Sant Pere Molanta ja no se celebrarà fins l’estiu, amb el torneig de futbol sala.

Escolta l'entrevista a Jordi Gómez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions