Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Joves farà aquest dissabte la recollida de la Campanya de l’Ampolla a Sant Pere Molanta

Abans de Nadal es va demanar als veïns que guardessin les ampolles de cava buides

dimecres 09 gener 2013

El treball en equip del Grup de Joves, perfeccionat després d’anys d’experiència, fa que la recollida de la Campanya de l’Ampolla a Sant Pere Molanta es faci amb molta agilitat i eficàcia. Així es podrà tornar a comprovar de nou aquest dissabte al matí, a partir de les 9, quan comenci la recollida d’aquest 2013. El funcionament de la campanya no presenta novetats pels veïns que hi col·laborin donant les ampolles, però sí que serà una campanya diferent pel Grup de Joves. I és que es tracta de la primera activitat pública que l’entitat realitza amb el nou equip directiu, després que el relleu de Junta hagués comportat l’elecció de Jordi Gómez com a nou president, en substitució de David Térmens.

El mateix Jordi Gómez resumia que des del Grup de Joves es trasllada aquesta campanya comarcal al poble “per ajudar a la gent”.(àudio)

Aquest any s’ha fet un esforç afegit de preparació i abans de les festes de Nadal es va demanar als veïns que no llencessin les ampolles de cava buides. Tot i que és una incògnita, aquest avís previ podria fer augmentar la xifra d’ampolles de cava recollides a Sant Pere Molanta, a Can Torres i a masies properes.(àudio)

Gómez ens destaca que els membres del Grup de Joves s’impliquen molt en la campanya. Per a ell aquest any la recollida, primera com a president del Grup de Joves, la viurà “amb més nervis”.(àudio)

La recollida es preveu fer aquest dissabte al matí, fins a la una del migdia, i es demana als veïns que deixin les ampolles buides fora de les seves cases per així facilitar la feina dels grups de recollida.

Escolta l'entrevista a Jordi Gómez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions