Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Joves organitzarà la Festa Major de Sant Pere Molanta

Des del 2010, l'Ajuntament ha garantit la continuïtat de la festa després de que renunciés a organitzar-la la Societat

dilluns 17 març 2014

El Grup de Joves passarà a organitzar la Festa Major de Sant Pere Molanta. L’entitat ho ha donat a conèixer en els darrers dies a través de les xarxes socials i així ho ha confirmat també l’Ajuntament d’Olèrdola. Amb la decisió, el grup agafa el relleu de l’Ajuntament, que havia assumit des de l’any 2010 la coordinació de la Festa Major de Sant Pere després de que aquesta funció la deixés de fer la Societat Principal-Unió.

Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, recordava que l’Ajuntament coordinava la programació per garantir que la Festa es mantingués. Durant aquests darrers anys l’Ajuntament no ha deixat d’intentar que la festa fos organitzada per la gent del poble. Al final, qui ha donat el pas endavant ha estat el Grup de Joves. (àudio)

En les quatre darreres festes majors, les activitats realitzades han comptant amb la implicació d’entitats del poble. El detalls de la cercavila es tractaven amb els grups participants i es coordinaven les apoertacions provinents d'entitats com el mateix Grup de Joves, la Societat o el CFP Sant Pere Molanta.(àudio)

Els joves ja han anunciat que els actes de la Festa d’aquest 2014 es farien entre dijous 14 d’agost i diumenge dia 17, mantenint les dates tradicionals. (àudio)

El Grup de Joves és una de les entitats que més feina ha fet els darrers anys per les festes majors. Organitzen l’empalmada i també tenen cura dels campionats de dards i de ping-pong, així com del festival infantil.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 Document Actions