Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup de Joves vol que veïns i entitats s’impliquin més en la Festa Major de Sant Pere Molanta

Aquest 2014 coordinaran els actes i anuncien que també volen fer una Festa Major petita per finals de juny

dimecres 19 març 2014

Obtenir una major implicació de veïns i d’entitats és un dels principals objectius que s’ha fixat el Grup de Joves a l’hora d’assumir el repte d’organitzar la Festa Major de Sant Pere Molanta. El grup ja treballa per oferir una Festa Major “del poble i pel poble”, segons resumia el vicepresident de l’entitat, Guillem Albà. Recordem que per tal de garantir el manteniment de la Festa Major, des del 2010 l’Ajuntament ha coordinat la festa després de la renúncia que va fer la Societat Principal-Unió. El mateix Ajuntament d’Olèrdola ha buscat entitats que es fessin càrrec d’aquest paper i al final ha estat el Grup de Joves qui ha decidit assumir aquest repte. El mateix Albà indica que l’any passat el grup va viure un relleu en la seva Junta Directiva. La positiva experiència d’haver organitzat amb èxit els actes de la seva entitat per la Festa Major de 2013, els va acabar d’animar a donar aquest pas endavant i fer-se càrrec d’organitzar el conjunt de la Festa Major.(àudio)

La Festa Major de Sant Pere Molanta sempre gira al voltant de la Mare de Déu d’Agost i de Sant Roc, vot del poble, els dies 15 i 16 d’agost. El Grup de Joves ja ha anunciat que els actes es farien del 14 al 17 d’agost. El dia 14 hi haurà pregó. Pel dia 15 s’ha ubicat la cercavila i els balls de tarda i de nit. L’empalmada s’ha programat pel dia 16 i pel 17 no faltarà el festival infantil de cloenda.(àudio)

El Grup de Joves es posarà en contacte amb els veïns per a demanar-los ajuda i mantindrà reunions amb les entitats per a valorar com impulsar la Festa Major i quin compromís assumeixen en l’organització d’actes.(àudio)

El nou equip del Grup de Joves també s’ha plantejat el propòsit d’organitzar una Festa Major petita, el darrer cap de setmana de juny, coincidint amb sant Pere. El diumenge 30 de juny hi haurà Firamercat. Els dos dies anteriors, divendres 28 i dissabte 29 de juny, tenen la intenció d’organitzar actes lúdics i culturals.

La nova feina que volen tirar endavant no impedirà que segueixin fent les activitats que ja han consolidat els darrers anys. I és que també realitzaran el torneig de futbol sala i per la Festa Major no deixaran de garantir l’aportació que fins ara han fet a la Festa Major: l’empalmada, els torneigs de dards i de ping-pong i el festival infantil de cloenda.

Escolta l'entrevista a Guillem Albà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions