Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Moja tanca el Carnaval amb la satisfacció d’haver estat una de les agrupacions més premiades en les rues del Penedès

Dissabte organitzaven la Rua de Moja, que es convertia de nou en l’esdeveniment més multitudinari que acull el poble durant l’any
Foto: Josep Lluís Acedo
Foto: Josep Lluís Acedo

dimarts 03 març 2020

 

Els integrants del grup de Carnaval de Moja tenen sobrats motius per a estar molt satisfets. Aquest 2020 s’han convertit en una de les agrupacions més premiades en les rues competitives del Penedès. Però , de manera especial, sempre subratllen que s’ho han passat molt bé. No han hagut de lamentar cap incidència destacable , el temps ha acompanyat i els membres del grup han demostrat un gran compromís. Toni Ràfols, del grup de Carnaval de Moja, resumia que per a ells havia estat un dels millors carnavals dels darrers anys.(àudio)

El grup de Moja ha guanyat en les rues de La Múnia i Cunit. Van ser terceres a Calafell, es van emportar el premi a la millor disfressa en la rua dels Monjos i van rebre el segon premi en la rua de Sant Pere Molanta. Interpreten que els jurats han tingut en compte “el conjunt” de la proposta, incloent disfressa i coreografies. Però , sens dubte, un dels elements que ha sobresortit més ha estat l’espectacular carrossa, amb la màquina de tren de 6 metres. Toni Ràfols indica que havien aconseguit “plasmar el projecte” que tenien, transmetent moviment.(àudio)

Dissabte el grup organitzava a Moja la rua de Carnaval, que arribava a la 13a edició confirmant de nou que és l’esdeveniment més multitudinari que acull el poble durant l’any.(àudio)

Al grup ara li toca descansar, però entre “el rovell de l’ou” de l’agrupació ja es comencen a valorar idees per a poder treballar en la propera carrossa. La primeres reunions seran durant l’estiu i a partir de setembre, ja s’hi tornaran a posar.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions