Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Sant Miquel obté el 2n premi en la “batalla de coreos” de Cunit i el de Moja assoleix el 2n premi de carrosses de la rua de Carnaval de Calafell

La pluja de divendres i el fort vent han marcat aquest segon cap de setmana de rues de Carnaval al Penedès

dilluns 12 febrer 2024

La pluja de divendres i el fort vent de dissabte han marcat el segon cap de setmana de rues de Carnaval al Penedès. Divendres al Vendrell la pluja va condicionar les evolucions dels grups i va provocar que se suspengués  la rua de Calafell poble. I dissabte l’intens vent va dificultar el moviment en rues com la de Calafell platja. Dos dels tres grups de Carnaval d’Olèrdola han acabat el cap de setmana amb premi. El grup de Sant Miquel “Tots per un” va assolir divendres a la nit  el segon lloc en la “batalla de coreos” de Cunit. I el de Moja obtenia el 2n premi en l’apartat de carrosses visitants de Calafell, per darrera del grup de Carnaval de Clariana i superant a Xelolos de Santa Margarida i els Monjos.

Ester Criado, del grup de Carnaval de Sant Miquel, assenyala que estan molt orgullosos pel guardó i destacava que en la batalla es valoren molts aspectes, com la coreografia,  la disfressa o la diversitat d’edats del grup.(àudio)

El grup “Tots per un” prepara les coreògrafes des de finals de setembre. Assagen un total de 12 peces musicals, però no sempre poden mostrar-les totes a causa de les recomanacions relatives a evitar músiques sexistes.(àudio)

Toni Ràfols, del grup de Carnaval de Moja, lamentava que aquest cap de setmana havia estat un xic “caòtic” pel vent i la pluja. Però es mostrava satisfet perquè s’ho havien passat bé. (àudio)

Ràfols feia notar que la pluja i el vent van impedir que es despleguessin prestacions i moviments que estan integrats en la carrossa “El Déu de la mort”.

I des del grup de Carnaval de Sant Pere Molant la Jes Mañé qualificava aquest segon cap de setmana de rues com a “agredolç” per les molèsties que ha provocat el temps, però això no ha impedit que el grup s’ho passés bé.(àudio)

El tercer cap de setmana de rues estarà marcat per la rua de Vilafranca, divendres al vespre; i per la de Moja dissabte al vespre i la de Sant Pere Molanta, diumenge al migdia.

Escolta l'entrevista a Ester Criado, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions