Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Sant Pere Molanta acaba el Carnaval segon a Vilafranca i guanyant a Santa Fe

El mateix grup es mostra sorprès per la positiva reacció generada amb “Molanta up”

dilluns 15 febrer 2016

Volien treballar una altra idea però necessitaven més temps i van optar per una carrossa que volia ser més senzilla. Amb aquest plantejament de partida, “Molanta up”, la proposta aquest 2016 del grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, ha acabat esdevenint tota una agradable sorpresa.  Juntament amb el grup de La Ràpita, s’han convertit en el grup més premiat de les rues competitives.  Van ser segons en les rues del Vendrell i de Calafell Platja. També  assolien el segon lloc en l’exigent Carnaval de Vilafranca i en el concorregut concurs de comparses de La Ràpita. Però no tot van ser segones posicions. Es van emportar el primer premi en el concurs de comparses de la discoteca Arcs de Vilafranca i assolien el triomf al concurs de Santa Fe. Manel Zapater, president del grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, explicava que van posposar la idea inicial que tenien de carrossa i van acabar per fer la casa de “Molanta up”, comptant amb la novetat pel grup de treballar la fusta com a material. (àudio)

Un factor essencial del grup a l’hora d’explicar aquests nombrosos reconeixements és la nombrosa i sincronitzada comparsa de ball. La integren 220 persones i totes són ben conscients que ofereixen un espectacle al carrer per fer gaudir a la gent.(àudio)

El grup té 16 anys de trajectòria i l’experiència permet planificar millor el treball. Pel proper Carnaval la idea inicial que volien fer aquest 2016 la podrien posar en pràctica. Amb tot, Manel Zapater es mostra prudent  i assenyala que tot dependrà de com ho valori el mateix grup.(àudio)

Des del grup de Sant Pere Molanta també es mostren especialment satisfets i motivats de participar en les rues de Carnaval d’Olèrdola, que acaparaven el protagonisme  del Carnaval del Penedès aquest cap de setmana.

El servei de "Ràdio a la carta"  temporalment no es pot actualitzar

 

Document Actions