Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Sant Pere Molanta acomiada el Carnaval satisfet per haver-se refermat com a proposta familiar

El seu “Molantatuí” ha rebut moltes mostres d’admiració entre els infants en les rues fetes al Penedès aquests darrers tres caps de setmana

dimecres 04 març 2020

 

El Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta manté el perfil de ser una agrupació familiar. Així ho ha refermat aquest 2020, en un any en què han despertat moltes simpaties i interès especialment entre els més petits. I és el que el seu “Molantatuí”, inspirat en la pel·lícula “Ratatouille”, ha estat una de les propostes dels grups de Carnaval del Penedès que més clarament s’identificaven en alguns dels referents d’animació presents en l’imaginari col·lectiu. Un dels membres del grup de Carnaval de Sant Pere, Manel Zapater, explicava que són conscients que no tenen els recursos per a poder competir amb grans carrosses, però es mostrava satisfet per les reaccions que ha generat aquesta elaborada “Molantatuí”.(àudio)

Malgrat registrar-se baixes per “canvis de generació” , el grup de Sant Pere Molanta s’ha estabilitzat amb la participació de 120 membres.(àudio)

Per un grup de Carnaval la feina no acaba en finalitzar la darrera rua. En el cas de Sant Pere, s’estima que seran necessàries dues setmana més per a desmuntar.(àudio)

El grup de Carnaval de Sant Pere Molanta també es caracteritza per la seva tasca voluntària de portar els seus ritmes a residències de gent gran de la comarca. Per a ells, a més, l’activitat no ha acabat perquè aquest cap de setmana també participen en una festa a Lavern, poble que aporta un grup de participants implicats en el grup de Sant Pere Molanta.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions