Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Sant Pere Molanta obté els segons premis de les rues de Calafell Platja i el Vendrell

Compten amb una de les comparses més nombroses del Carnaval al Penedès, amb 220 inscrits

dimecres 10 febrer 2016

Amb “Molanta up”, el Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta s’ha significat aquest 2016 per la qualitat i la quantitat de la seva proposta. Veure en moviment els 220 inscrits de la comparsa impressiona i la carrossa que han elaborat es troba entre les més treballades de les que participen en les rues del Penedès.

Més enllà de l’admiració que reben del públic que segueix les rues, aquesta feina del grup de Sant Pere Molanta també s’ha traduït amb l’obtenció de diferents reconeixements en els carnavals competitus. I és que  han guanyat dos segons premis: en la rua de Carnaval de Calafell Platja, dissabte a la nit, i en la del Vendrell, divendres a la nit.

La proposta del grup de Carnaval de Sant Pere Molanta està inspirada en la pel.lícula d’animació “Up” i han tornat a cridar l’atenció pel variat desplegament coreogràfic mostrat i la incansable energia que exhibeixen. Després de reparar forces, aquest cap de setmana tornaran a l’acció. Divendres a la nit a Vilafranca, dissabte a Moja i diumenge amb les rues de Sant Miquel, de Sant Pere Molanta i la de Santa Fe.

Document Actions