Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de Sant Pere serà de nou dels més nombrosos del Carnaval al Penedès amb 220 participants

Aquest any es presenten amb “Molanta Up” , inspirada en la pel·lícula d’animació “Up”
Imatge d'un dels primers assaigs del grup, el mes d'octubre
Imatge d'un dels primers assaigs del grup, el mes d'octubre

dimarts 26 gener 2016

El Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta manté l’elevada inscripció que l’ha caracteritzat en els darrers anys i tornarà a ser aquest 2016 una de les comparses més nombroses del Carnaval del Penedès. Compten amb 220 participants, la qual cosa planteja reptes logístics a resoldre com els desplaçaments, els vehicles necessaris o els equips de so, tal i com assenyalava Manel Zapater, del Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta.(àudio)

Aquest any es presenten amb “Molanta Up”, inspirada en la pel·lícula d’animació “Up”. La pel·lícula mostra una casa que vola i això ja podria donar indicis del que ha elaborat el grup aquests darrers mesos. I és que la feina de fer una carrossa elaborada, preparar coreografies i fer disfresses amb tots els seus complements, no s’improvisa. Durant tot l’any se li dóna tombs i durant el mes d’octubre ja es comença a treballar.(àudio)

Un dels elements que ha distingit el grup de Sant Pere Molanta han estat les seves coreografies, variades i originals. Aquest any han preparat fins a 9. Malgrat la dificultat que això comporta en un grup de carnaval de condicions físiques molt diverses, els integrants de la comparsa acaben aprenent-se tots els balls.(àudio)

Aquest any tenen fins a 16 compromisos. Ja comencen aquest dissabte, amb les rues de les Cabanyes i la Múnia i la participació al carnaval del Casino. Diumenge estaran pel matí a Sant Jaume dels Domenys i per la tarda a Sant Martí. Divendres dia 5 no faltaran a les rues del Vendrell i de Segur de Calafell. Dissabte dia 6 formaran part de la rua de Cubelles i després participaran en la de Calafell Platja. Diumenge 7 de febrer, contribuiran a donar ritme a les rues dels Monjos i de Calafell poble. El darrer cap de setmana de rues serà intens pel grup de Sant Pere Molanta. Estaran el divendres dia 12 a Vilafranca. Dissabte 13 participaran en la rua de Moja i diumenge 14 acabaran el carnaval participant en les rues de Sant Miquel,Sant Pere Molanta i Santa Fe.

El servei de "Ràdio a la carta" està temporalment fora de servei

Document Actions